Hortobágy menti húsmarhatartók

Szolgáltató szövetkezete

 Kulcsár Balázs családi gazdálkodó


Kulcsár Balázs családi gazdálkodó, párom Zombori Judit fiatal gazda, egyéni vállalkozó és testvére Zombori Zsuzsa fiatal gazda, egyéni vállalkozó, így alkotunk mi hárman egy nagyobb gazdaságot. 

Konyáron gazdálkodunk, itt a telephelyünk, téli időszakban itt tartózkodunk. Nyáron legeltetési időszakbanTiszafüreden, ott is van egy tanyánk. Együtt gazdálkodunk, de mégis külön-külön a fiatal gazda 5. évében, azaz utolsóban járnak a párom és testvére. 

Húsmarha tartással foglalkozunk, ez a fő tevékenységi körünk. Én Kulcsár Balázs Limousin pedigrés törzsállománnyal rendelkezem, a párom Zombori Judit zömében limousin, charolai, magyartarka állománnyal, testvére Zombori Zsuzsa úgyszintén. 

Növénytermesztéssel is foglalkozunk, mi állítjuk elő a téli takarmányt a jószágjainknak. 10 éve foglalkozunk húsmarha tartással, azóta gyarapítjuk gazdaságunkat és  a jövőt illetően is ezzel szeretnénk foglalkozni és bővíteni. Gépi felszereltségünk jónak mondható, a takarmány előállításhoz szinte minden rendelkezésünkre áll.

Elérhetőségek:

Kulcsár Balázs